Hasan Atlı İlkokulu
Heybeli Köyü ADİLCEVAZ / BİTLİS
0(434) 324 10 23

VİZYON

0Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan,koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen,paylaşım duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu,hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı,öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ortaokul olmak.

MİSYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

BAŞARILAR

2011-2012 eğitim Öğretim yılında Fen Lisesine giden bir Öğrencimiz olup diğer eğitim öğretim yıllarında Çevre il ve ilçelerin çeşitli Anadolu liselerine giden öğrenci sayımız giderek artmaktadır.
Öğretim Şekli :Tam gün

Tam gün

Başlama : 08.30 Bitiş :15.15

42 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

https://plus.google.com/105253748126554630523/about Heybeli Köyü Adilcevaz/BİTLİS Van´ın Erciş ilçesiyle Bitlis´in Adilcevaz ilçesinin ortasında bulunmakta olan Heybeli Köyü Adilcevaz İlçesinin p van iline sınır köyüdür.

Kurumumuzda anasınıfı dahil 5 şube ve 96 öğrenci öğrenim görmektedir.